sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Rørosiin Trondheimista 19.7.2018

Olipa matkassa mutkia, jotta pääsimme Trondheimista Rørosiin.
Ari haki mopon parkkihallista ja ilmoitti, että rengaspaineet on alhaalla. Hän ajoi huoltikselle, ilmaa renkaaseen ja takaisin hotellin pihalle. Renkaassa oli taas ylimääräistä metallia, liekö naula. Ei voi olla että taas, jo meillä on tuuria. Sama tapahtui viime vuonna Puolasta.

 
 
 

Nyt pääsimme onneksi itse ajamalla BMW mp huoltoon, josta kaiken lisäksi löytyi meille sopiva rengas. Ja he jopa ehtivät vaihtaa sen samana päivänä. Odottelimme sitten siellä BMW loungessa noin kolmisen tuntia, kunnes pääsimme matkaan noin klo 15 ja yli 4000 kr köyhempinä. Vitsit, että täällä Norjassa on kallista meille suomalaisille!

Pääsimme siis matkaan ja ajelimme suunniteltua reittiä Rørosiin tai tarkemmin paikka oli Vauldalen. Se on aivan Ruotsin ja Norjan rajalla. Menimme tietä 705, joka taas yllättäen nousi tuntureille melkein kilometrin korkeuteen. Kiva tie, hyvä kuntoinen ja kelikin oli hyvä.
 

Perille Vauldaleniin tulimme noin klo 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rørosista Tukholmaan

22-24.7 Matkaan lähdettiin sunnuntai aamuna ja valitsimme reitin Rørosin kautta ja siitä kohti etelää. Ensin tietä 28 ja sitten tielle 26. ...